Įkraunama...
Įkraunama...

TV metrai

Apklausa: Ar jūsų televizoriuose įmontuoti TV metrai? (343 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Turbūt nekartą yra tekę atkreipti dėmesį į TV laidų reitingus. Jei manote, kad kiekvienas iš jūsų galite juos nulemti, labai klystate. Jie yra apskaičiuojami gerokai sudėtingiau ir remiantis tik tais parodymais, kuriuos pateikia TV metrų duomenys.

Tačiau Tv metrai yra įmontuoti tik kokiuose 300 televizorių visoje Lietuvoje. Ir tik pagal jų parodymus pagal tam tikrą sistemą yra apskaičiuojami statistiniai įvairų laidų reitingai. Žinau, kad visi, kurių televizoriuose yra tie metrai įmontuoti, yra pasirašę sutartis ir įsipareigoję informacijos apie tai, kad jie yra statistiniai vienetai niekam neskelbti. Bet apklausa anoniminė, tad vis tik būtų įdomu sužinot, ar tokių "brangių" TV laidų kūrėjams žiūrovų yra mūsų forume.
Atsakyti
negaliu balsuot, nes truksta vieno varianto - NEZINAU
Atsakyti
Koste, zinai zinai... tai nera tas tv metras tokis nepastebimas, jeigu nebuvai susitarus su firma, statancia tv metrus, nepasirasei sutarties ir neturi prietaiselio, panashaus i video grotuva dydziu, kuri reikia jungineti, registruoti jame, kai ijungi tv, tai tada neturi:)
as irgi neturiu. Smurka, ar tu tikra, kad ju yra kokie 300 tiktai?
Atsakyti
Ahaaaaa , vienas "taip" jau yra laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Tiesą pasakius, tik iš Smurkos apie tai tesužinojau blush-anim-cl.gif Neįsivaizdavau, kad tokių dalykų esama g.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2004 12 17, 10:46)
Smurka, ar tu tikra, kad ju yra kokie 300 tiktai?

Aisku, kad nesu tikra. Bet man taip sake televizijos zmones. Ar jie tikri tuo, ka sako, as jau nezinau
Atsakyti
Pirma kart apie tokius isgirdau blink.gif g.gif
Kazhi, kainuoja kiek nors toki isivest? Bendrai tai, velniam jis reikalingas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramuniukas @ 2004 12 17, 13:10)
Pirma kart apie tokius isgirdau  blink.gif  g.gif
Kazhi, kainuoja kiek nors toki isivest? Bendrai tai, velniam jis reikalingas? g.gif

Toki isvest nieko nekainuoja ir be to ne nuo taves tai priklauso . Siuos metrus dalija kompanija "SIC Gallup Media", atsizvelgdama i statistini vieneta - tautybe, socialine padeti, issilavinima ir panasiai.

Paciais naujausiais duomenimis, tu metru visoj Lietuvoj galetu buti apie 700, nors su 3 proc. paklaida apskaiciuoti reitingus reiktu apie 1050.

O kam jis reikalingas? Reitingams apskaiciuoti. Matai, Ramuniuk, tau dzin tie reitingai, bet TV laidu kurejams, kurie is to duona per reklama pelnosi, tai yra labai svarbu. Su reitingais jie keliauja pas reklamdavius - t.y. savo tiesioginius duondavius biggrin.gif
Atsakyti
Jei ju lietuvoje yra 700, o dauguma is ju imontuoti seimose, kuriose minimum 2, max-(...) zmoniu. Zodziu, gana tiksliai galima nustatyti apie 2000 zmoniu, TV ziurejimo laika wink.gif
Atsakyti
uola, ar tik ne pas tave reikia su pyragais ir kitomis lauktuvemis atvaziuoti i svecius? Yra papildomu salygu biggrin.gif
Atsakyti
O kaip idomu, pasirodo jau du balsai g.gif
Atsakyti
Nezinau, net neisivaizduoju kam jie reikalingi, kaip atrodo ir t.t. Cia kabelinei tv ar visiems? g.gif
Atsakyti