Įkraunama...
Įkraunama...

Mentalistas

Apklausa: Ar žiūrite šį serialą? (97 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
user posted image

Apie ką serialas ?

Pagrindinis veikėjas, buvęs apsimetėlis aiškiaregis, dabar dirba policijoje. Ir savo super-pastabumą naudoja išaiškinti nusikaltimus ir melagystes. Jo visa šeima buvo nužudyta ir dirbdamas policijoje jisai bando surasti tą patį žudiką.

Pagrindinis veikėjas neturi jokių super jėgų, bet yra super pastabus, jo charakteris buvo pastatytas panašiai į daktarą hausą, o pastabumas ir sugebėjaimai pagal Šerloką Holmsą.

Kuo įpatingas šis serialas ?

Serialas pateikia originalų ir įpatingą herojų, su keršto skoniu kiekvieną dieną savo širdyje bet gera širdimi ir Šerloko Holmso protu galvoje. Jo įpatingas pastabumas ir logika padeda išspręsti visas bylas. Vaidyba gali patikti ne visiems, bet serialo herojus yra unikalus, ir Šerloko Holmso fanams tikria patiks.

Kaip juda šis serialas ?

Kaip ir kituose serialuose kaip CSI, NCIS, Castle, ar kitokie detektyviniai serialai - šis serialas niekuom nesiskiria. Kiekviena serija pateikia naują nusikaltimą kurį gale serialo išspręndžia herojus. Užtat bylos sprendimas vyksta įdomiais būdais. Kartais hipnozės, kartais triukai ir iliuzijos, kitais kartais proto triukai ir apgavystės. Jis padarys viską, kad gerai išspręsti bylą.

Atsakyti
Pažiūrėjau visas, kiek yra serijų iš viso, man patiko, žavingas aktorius, užburianti šypsena ir šiaip esu detektyvų mėgėja smile.gif
Atsakyti
Toks visai nieko serialas, kartais pažiūriu smile.gif Tikrai žavus aktorius smile.gif
Atsakyti
Man irgi patinka pats aktorius,jo kuriamas vaidmuo toks ciniskai zaismingas ar zaismingai ciniskas,patinka santykiai tarp kolegu,ypac tas isimylejes kolege biggrin.gif
Stengiuosi ji vis paziuret,per Fox Crime jau kelinta sezona rodo.
Atsakyti
As prisiekus sito serialo gerbeja.Uzkabino biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu ir as si seriala,kadangi patinka detektyvai,o kadangi serialo aktorius toks simpatiskas wub.gif ,tai ziuriu pasimegaudama ax.gif
Atsakyti
labai geras serialas, labai idomus ir nenuvalkiotas (nors ir palygintas su CSI), bet man jis visai kitoks, idomesnis, labiau itraukia:)
tiesa, gal kas zinote, kiek jau yra sukurta is viso sezonu sio serialo?
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 08 26, 21:21)
tiesa, gal kas zinote, kiek jau yra sukurta is viso sezonu sio serialo?

sukurti jau 2 sezonai, o rugseji prasides 3 sezonas. 4u.gif
Atsakyti
kas gali papasakoti kaip ten buvo praeito treciadienio serijoj? truputi blogai jauciausi ir uzluzau kai detektyve atejo pas ta pasauta drauga i ligonine... o kai pramerkiau akis, tai rode kraujuojancias akis tos detektyves ir serija baigesi... kazkaip visa idomuma pramigau...
Atsakyti
čia ta serija kaip kontoroj pas juo šaudė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 10 25, 22:16)
čia ta serija kaip kontoroj pas juo šaudė?  g.gif


ta pati
Atsakyti
nežinau kas po ko ten buvo... žodžiu tas mentalistas atėjo į ligoninę ir sugalvojo nutraukt morfijaus tiekimą detektyvui, nes tada ji galėtų papasakot, kas šaudė. Bet ten nieks nesigavo. Paskui išaiškėjo, kad filmavimo kamerų juostos sukeistos - įdėtos ankstesnių dienų įrašų kasetės.
Tada jie sužinojo apie lavoną kitoj apygardoj ir suprato, kad ten to maniako auka, kuri buvo nužudyta netyčia ir ant jos lko įkalčių. Nuvarė lavono pasiimti, o morge pasakė, kad jau jų detektyvas lavoną pasiėmė kartu su visais DNR ir t.t. Tai apsakė, kad buvo moteris su aukštauklniais juodais ir kažkuo a la berete.... Tai suprato, kad ten ta sekretorė, kur kavą atnešė jiem ir rado nušautus tuos pareigūnus. Tada parodė, kaip ta sekretorė su balionais eina to šefo lankyt. Išsitraukė pistoletą, norėjau šauti, bet ją pagavo. O tada ir tas šefas atsigavo.
Paskui rodė kaip mentalistas su ja kalbasi, bet ji tokia lyg apdujus buvo. Tipo, ji tą maniaką įsimylėjus, niekad jo neišduos ir lialialia. Paskui pasakė, kad čia viskas dėl mentalisto, nes žudikas norėjo, kad bylos tyrimas grįžtų jam. Tipo, to žudiko dėka jis mato viską kitaip. tada ją išvedė. Rodo veda koridorium, ji ima vis labiau šypsotis, pro šalį eina policininkas, paliečia jos ranką, kažkuo patepa ir ji numiršta. atlekė mentalintas ir suprato, kad ją nunuodijo tas žudikas. Paskui visi išgerė į sveikatą tų nušautų pareigūnų. Ai, tiesa, šefas irgi numirė, nes per sunkiai sužeistas buvo. Tai neteko 4 pareigūnų, o ten tas kažkoks visai didelis šefas iš darbo išėjo.
Atsakyti