Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“


user posted image

Sveiki atvykę į šeštą Australų serialo gerbėjų temą! 4u.gif


Kadangi Lietuvos televizijos šio serialo neberodo, žiūrime per Youtube ir aptariame čia. Kurias serijas jau pažiūrėjome, užsižymime šiame dokumente.

Sena tema čia ax.gif
Atsakyti
Serialo gerbeju komanda gossip.gif

first.gif - second.gif Zizija 118
first.gif - second.gif Elizad 118
third.gif Calaquendi 90
Vilma4 71
mitnick 67
Sivė 39
Sabalyte 34
Neringiux 29
SchnappiLT 10
bagyra9 10
tuktuk 4
ciku_caku 3
salemm 3

Aciu Calaquendi uz temute 4u.gif
Koks grazus uzrasiukas thumbup.gif Is pradziu bandziau iskaityt angliska pavadinima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma4: 25 vasario 2014 - 15:18
Tikrai super temą ir užrašas thumbup.gif
Ačiū Calaquendi 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, Calaquendi, už naują temą 4u.gif

Labai šaunus užrašas thumbup.gif Malonu, kad keliaujam toliau per Samerbėjų visos kartu thumbup.gif

Pasirodo aš plepiausia... ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už naują temutę Calaquendi 4u.gif Bendraujam toliau apie mylimą serialą smile.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad patiko užrašas smile.gif Nors man pačiai jis kiek per margas. Na, jei kitą kartą sugalvosiu kažką panašaus padaryt, turėtų išeiti geriau blush2.gif

Atsakyti
4696

Džefas pasako Rubei, kad pasakė Nikolei komplimentą, ji ne kaip sureagavo, Rubė pataria dabar elgtis su Nikole šaltai, ignoruoti ją.
Eliotas ateina pas Nikolę, ji pasako kad vakar kalbėjosi su Romanu apie jo brolį, bet nieko nepasakė jis. Nikolė paklausia Elioto ar jis su ja, nes jam ji patinka, ar jis tiesiog nori gauti informacijos iš jos tėvo. Jis aišku pasako, kad ji jam patinka.
Mokykloje Džefas prieina pasikalbėti su Nikole, pasako, kad nenorėjo pasakyti ką pasakė, tiksliau norėjo, bet nelaiku pasakė biggrin.gif na jis supranta kad ji dabar su Eliotu.
Eidenui vėl problemos. Pasirodo tėvas nemoka už namą jau kelis mėnesius, todėl jį parduoda (kiek suprantu kaip ir iš varžytinių ar pan.), jam reikia dabar sutvarkyti namą prieš vertinimą. Belė pasisiūlo padėti sutvarkyti.
Mija paliko Romanui nemokamų makaronų pabandymui.
Belė paklausia ar jis galėtų pasilikti namą, jei dabar sumokėtų tas įmokas, Eidenas sako kad taip, bet pinigų jis neturi, tačiau pasirodo kad Belė turi 40 tūkst. susitaupiusi. Jis kaip ir nenori, bet ji pasako, jis grąžins. Jis pasako, kad ji nuostabi, kad tai daro dėl jo.
Alfas kalbasi su Romanu, jis nelabai norėtų ką kaltinti be įrodymų, bet va iš parduotuvės dingsta keli daiktai.
Belė atneša Eidenui pinigus. Ir jie dar užlipa į viršų, o pinigus palieka ant kėdės.
Ateina į kavinę Mija ir paflirtuodama pasiūlo pasidaryti pertraukėlę priešpiečiams ir pakalbėti apie jos makaronus. Kolina nelabai patenkinta biggrin.gif Be to juos pamato ir Čarlė...
Nulipa apačion Eidenas su Bele, dar jis pasako, kad niekada nesijautė taip artimai su kuo nors. Ir pamato kad pinigai dingo. Užsipuola dėl to Eliotą. Nes Romanas su Nikole to padaryti negalėjo, niekas nežinojo kad Belė turėjo tiek pinigų, o Eliotas gali įeiti į namą. Be to niekas daugiau nedingo. O kai Eliotas nueina į Alfo parduotuvę mato, kad Čarlė krausto jo kuprinę. Na ir randa daiktus kurių pasigedo Alfas. Eliotas aiškina, jog jis tik pasiskolino. Alfas nepateikia kaltinimų, tik atleidžia Eliotą.
Mokykloje Nikolė gina Eliotą, sako kad nebūtinai jis tai padarė. Vėliau kavinėje Čarlė aiškina kad neužtenka įrodymų, tuo labiau kad Kolina patvirtino, kad jis sėdėjo kavinėje. Kai visi nueina, Čarlė pasako, kad matė Romano ir tos merginos pasimatymą, jis atsako, kad tai ne pasimatymas, bet Čarlė mano, kad jei mergina taip apsirengusi ir atsisveikinant pakšteli į skruostą, tai mergina mano, kad tai pasimatymas. Romanas sako, kad jam tai tebuvo verslo susitikimas. Paskui kalba pasisuka apie tą vakarą, kai Čarlė pasakė, kad įsimyli Romaną, jis atsako, kad jis dar "ne ten" (na nejaučia to paties dar). Čarlė paprašo, kad jei jis dar susitiktų su kita, tai ji norėtų tai išgirsti ne iš Kolinos. Čarlė nepyksta, bet pavydi.
Eliotas aiškina Nikolei, kad jis nekaltas dėl Belės pinigų, Nikolė nebežino kaip yra iš tikrųjų. Ir nori laikinai nebesusitikinėti. Prieš išeidamas Eliotas pasako kad ji daro didelę klaidą.
Vakare ateina Alfas ir pasako, kad Eliotas išvyko. O pinigus pasirodo paėmė Laris.
Atsakyti
4697

Eidenas kaltina save dėl pavogtų pinigų, jei jis nebūtų sutikęs skolintis, nebūtų taip nutikę. Sako kad tai vis per tėvą, jam visko gana ir tėvo, ir namo.
Mailsas sako Kirstei, kad gal Džai drausti matytis su Ane nėra jau toks geras sprendimas. Kirstė sako, kad sunku paaugliui nesimatyti su mergina, tipo negi Mailsas pats savęs paauglystėje neatsimena. Jis nusijuokia, kad jis buvo džentelmenas kaip ir dabar ir kad tai įrodytų, jis kviečia Kirstę kartu eiti į Tonio vestuves. Ji sutinka.
Tuo tarpu Lėja padeda Reičel, nes ši išgyvena priešvestuvinį stresą. Jos sudarinėja svečių sąrašą ir Reičel pasiūlo Kirstę pakviesti, Lėjai nelabai patinka ta mintis, bet sutinka kad reikia pakviesti.
Mokykloje prie Džai kabinėjasi vaikinukai, iš pradžių Anė pamačiusi nori šokti ginti, bet ją sulaiko Rubė ir pasako jiems, kad jei jie kabinėsis prie Džai turės problemų su jo draugais. Viską pamato Batleris ir paklausia Džai ar prie jo lenda, ar kažkas vyksta, jis paneigia.
Eidenas namų kriauklėje randa kamštelį nuo alko. butelio, pauosto ir manau supranta kad tėvas čia buvo.
Kavinėje Reičel pakviečia Kirstę į savo vestuves, ji sutinka ir pasako, kad tai jau antras kvietimas, nes Mailsas ją pakvietė kaip savo porą į jų vestuves.
Eidenas ateina į kavinę pasidalinti įtarimais su Bele, ji netiki, kad Laris grįžo po visko. Eidenas pagalvoja, o kas jei Laris slėpėsi kai jie ten buvo ir kalbėjo apie pinigus. Gal ir paėmė jis?
Batleris kalbasi su Mailsu apie situaciją tarp Džai ir Metjo (berniuko kuris užkabinėja Džai), kad ji nesitaiso ir pasiūlo konsultacijų ir tarpininkavimo kursą, kuris Mailso nuomone kaži ar veiksmingas bus.
Eidenas paklausia Reičel, kas nutiktų, jei jo tėvas nutrauktų gydymą (nuo alkoholizmo), Reičel sako, kad vėl pradėjęs gerti jis gali susirgti lėtiniu kepenų nepakankamumu.
Namie Mailsas bando pasikalbėti su Džai apie reikalus mokykloje, bet nelabai sekasi, nes jis sako kad viskas gerai. Ir jei jau Mailsas nori būti jo pusėj tai nedraustų matytis su Ane. Džai išėjus Mailsas patikrina kompą ir pamato kad Džai bendrauja su Ane per kompą. Ir nueina pas Airin, kad gal reiktų atšaukti jų draudimą matytis, bet Airin nesutinka, draudimas galios kol Anė pasakys kaip susižalojo.
Mokykloje vėl Metju kabinėjasi ir Džai pasiūlo Anei pabėgti iš pamokos. Rubė bando atkalbinėti, bet jie vis tiek pabėga. Paskui ji prasitaria Mailsui kad Džai su Ane pabėgo iš pamokos.
Eidenas grįžta namo ir randa Larį nugriuvusį ant žemės. Nori nuvežti į ligoninę, bet Laris nesutinka.
Batleris pyksta dėl to kas vyksta su Džai ir sako, kad elgesio problemos dažnai susijusios su problemomis namuose. Mailsas sako, kad tai kas nutiko su Akseliu nutiko ne namie ir ne Džai dėl to kaltas. O gal kartais čia viskas ne dėl Džai, o dėl jo, Mailso? Direktorius tai paneigia.
Namuose Eidenas bando įtikinti, kad reikia važiuoti į ligoninę ir prisiimti kaltę dėl to, kas nutiko Akseliui. Laris nesutinka ir siūlo išvykti kartu su juo. Eidenas nesutinka gadintis gyvenimo. Laris prasitaria kad turi pinigų ir jie gali tiesiog dingti. Ir Eidenas suprantęs kad tėvas tikrai paėmė Belės pinigus, pradeda skambinti policijai, bet Laris įtikina to nedaryti. Tipo jis turi kažką papasakoti, ką turėjo padaryti jau seniai, apie senelį. Tai ką padarė Eidenui, senelis padarė ir Lariui.
Prieplaukoje prie Džai ir Anės vėl pristoja Metju su draugeliais, pasišaipo, tipo Džai turi super galių ir įstumia į vandenį. Viską mato Mailsas. Džai išnyra ir kažkas nutinka, vėl panyra, Mailsas įšoksta, išniręs prašo Anės kviesti greitąją.
Papildyta:
Nemoku aprašinėti trumpai blush2.gif
Na bet ir serijos... O dar kai parodo anonsus, įvykių bus dar įdomesnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sivė @ 2014 02 26, 16:11)

Nemoku aprašinėti trumpai blush2.gif 
Na bet ir serijos... O dar kai parodo anonsus, įvykių bus dar įdomesnių smile.gif

Dėkui, Sive 4u.gif Mums dar geriau, kad išsamiai pasakoji mirksiukas.gif Va tik tau daugiau darbo... ax.gif

Serijos pilnos įvykių...

Eidanui grynas vargas su tokiu tėvu doh.gif Beje, nepastebimai iš nemėgstamo veikėjo jis tapo visai priimtinu biggrin.gif Pastebėjau, kad labai gera įtaką jam Belė turėjo...

Kaip suprantu, Eliotas dar sugrįš?.. Nes tie visi įvykiai dėl išleisto iš baliono oro... O gal taip paliko, kad savaime viskas įvyktų ir jis lyg ne prie ko...

Kažin kaip baigsis Džai? Tikriausiai be ligoninės neapsieis...

Anonsuose rodo krentančią Martą verysad.gif Kaip jai susiklostys reikalai neaišku... g.gif
Atsakyti
4698

Tonio ir Reičel vestuvių išvakarės, bet Reičel visai neturi nuotaikos švęsti. Ji stresuoja ir nesusilaiko nepasakiusi kažko nemandagiai Toniui. Tonis mėgaujasi savo bernvakariu, o Reičel - ne. Kolina surengia viktoriną, kurios klausimai - apie Reičel ir Tonį. Kai paklausia, kada jie pirmą kartą susipyko, kažkas pasako, kad jie niekad nesipyko, jiems viskas labai gerai einasi, bet Reičel susinervina ir išlekia. Namie ji įsideda į mašiną krepšį, o kai pamato, kad kažkas negerai su bagažine, ateina Džimis ir atneša jai dovaną.

Džai ligoninėje. Papasakoja Mailsui, kad Anė koją susižalojo ant mokyklos stogo bandydamas jam parodyti, ką reiškia jaudintis dėl kitų. Ir papasakoja visą istoriją apie tai, kad galvojo esąs nemirtingas. O po šios dienos įvykių, kai jis vos nenuskendo, suprato, kad iš tiesų jis nėra nemirtingas. Anė apie tai, kas buvo ant stogo, papasakoja ir Airin. Tad Airin panaikina draudimą matytis su Džai.

Mailsas pasipasakoja Kirstei, kiek jam svarbus pokalbis su Džai.

Eidenas nesupranta, kaip Laris galėjo taip su juo pasielgti, jeigu žinojo, koks tai jausmas... Jeigu tą patį jam darė senelis, jis turėjo stengtis apsaugoti savo vaiką, bet jis to nepadarė. Eidenas išeina nupirkti viskio ir vaistų, bet kai grįžta, nusprendžia neduoti jam vaistų. Kadangi Eidenas neiškvietė policijos, Laris galvoja, jog tai ženklas, jog Eidenas sutiko su juo pabėgti, tačiau Eidenas turi kitokių planų. Kai Lariui pablogėja, jis supranta, kad jam reikia medikų pagalbos ir maldauja jį nuvežti į ligoninę. Bet Eidenas atsisako tą daryti. Laris sako: "Bet tada aš mirsiu". Eidenas atsako: "Būtent". Ir kad sėdės čia ir žiūrės, kas bus, bet niekur neis.

4699

Reičel ir Tonio vestuvių diena, tačiau niekas neranda pačios Reičel. Lėja ateina pas Džeką ir Martą ir pasako, kad niekur jos nėra. Džekas net kolegoms į policiją paskambina, kad jie padėtų ieškot. Galiausiai, kai jau nebežino, kur daugiau ieškot, pasako Toniui. Jis dar pats bando jai paskambinti, bet nesėkmingai. Tada prisimena, kad gal Džimis su tuo kažkaip susijęs. Bet Džimio istorija pasitvirtina ir jis nekaltas. Jis net pasako, kad vakare matė Reičel kraunančią krepšį į bagažinę.

Lėja ir Marta randa laiškus, kuriuos Hju parašė Reičelei. Ten parašyta, kad jis nori su ja pasimatyti. Toks paaiškinimas logiškas - Reičel išvažiavo pas Hju. Kai Reičel nepasirodo net tada, kai visi pradeda rinktis į ceremoniją, Tonis paprašo Alfo visiems pranešti, kad vestuvių nebus. Tonis susikrauna daiktus ir ruošiasi išvažiuoti pailsėti kur nors vienas. Džekas klausinėja, kur jis važiuos, kada grįš, bet Tonis pasako, kad praneš jam vėliau.

Romanas grįžęs namo randa Eljotą (įėjo su savo raktu - keista, kad neilgą laiką padraugavęs su Nikole jau gavo atskirą raktą..) . Jis reikalauja pasakyti tiesą, kas nutiko Martui. Romanas galiausiai sutinka papasakoti. Iš tiesų Markas nebuvo herojus, kokiu visi jį laikė. Tiesa ta, kad Markas neatlaikė karo spaudimo ir pasidavė priešams. Jeigu visas būrys būtų kartu su juo ėjęs ar bandęs išgelbėti, būtų visi mirę. O tribunolui papasakojo netikrą istoriją tik dėl to, kad visi ir toliau laikytų Marką herojumi. Visi mėgo Marką ir nenorėjo, kad po jo mirties apie jie blogai šnekėtų. Eljotas tokia istorija nepatiki ir sako, kad jis viską išsigalvojo. Romanas uždraudžia jam artintis prie jo ar Nikolės, bet nepanašu, kad Eljotas jo klausys.
Romanas visur ieško Nikolės ir apsidžiaugia, kai ji pareina namo. Klausia, ar Eljoto nebuvo sutikusi. Nikolė apsidžiaugia, kad ne. Po to, kai jie išsiskyrė, jai labai gerai sekasi.

Visą dieną Marta prastai jaučiasi ir vakare prisipažįsta Džekui, kad bijo dėl kūdikio. Džekas dėl jos nerimauja ir susiruošia vežti Martą į ligoninę.
Atsakyti
Papildysiu dar truputį 4698 seriją, labai gražus momentas buvo, kai grįžęs namo Mailsas pasidžiaugė Kirstei, kad Džai jam atsivėrė, Kirstė pasako, kad Džai labai pasisekė, kad turi Mailsą ir pabučiuoja jį wub.gif
Kitoj serijoj bando pasikalbėti, bet nesigauna, Mailsas vėliau pasikalba su Romanu, o Kirste su Airin. Tai lyg ir abiems patinka, bet va nežino kaip čia elgtis toliau. Vėliau besiruošdami vestuvėms, jie randa minutėlę pasikalbėti ir Kirstė pasako, kad ji džiaugiasi kad Mailsas yra jos ir Olio gyvenime, kad jai patiko bučinys, bet ji dar nenori niekam sakyti. Jis sutinka ir pasako, kad jis laimingas.
Atsakyti
4700

Romanas pasako, kad buvo Eliotas ir kad pasakė jam ne visai tiesą apie jo brolį. Jis būtų norėjęs išgelbėti Marką, bet tada būtų praradęs galimybę pasimatyti su Nikole, o ji jam svarbiausia. Ji atsako kad myli jį ir jie apsikabina.
Martai ligoninėje pasako, kad po operacijos atsirado kažkoks kraujo krešulys. Su nėštumu tai nesusiję, kūdikiui viskas ok. Marta susijaudinusi, ji nenori vėl būti ligoninėje.
Paplūdimy Džefas pasiūlo Nikolei papusryčiauti, bet ji eina į sporto klubą, bet vėliau ji išgertų kavos kartu.
Ligoninėje Alfas pasako, kad negali patikėti, kad Tonio ir Reičel vestuvės neįvyko (kažkodėl galvoju, kad vis tiek bus čia kažkaip Džimis pirkišęs nagus g.gif )
Eliotas Romano namuose įrašinėja video ir parodo, kad turi surišęs Nikolę unsure.gif Paskui liepia paskambinti jai Romanui ir pakviesti namo. Eliotas pasako Nikolei, kad Romanas žino, kad čia spąstai, bet jam nėra ko daryti, kaip ir jai, jeigu nori gyventi.
Džekas pasiūlo Martai susituokti šiandien, ligoninėje. Marta sako, kad tiek visko vyksta, jie tiesiog negali. Bet Džekas mano, kad reikia padaryti, kad jie būtų laimingi, vis tiek, kad ir kas benutiktų, jie bus kartu kaip vyras ir žmona.
Romanas namie randa dvd su Elioto įrašymu vaizdeliu. Romanas atėmė jo svarbiausią žmogų, o dabar jis pasiims jo svarbiausią. Jei jis nori išgelbėti Nikolę, turi išgerti.
Marta su Džeku susituokia wub.gif Džekas pasako, kad jie jau daug praėjo ir tai įrodo, jog dar daugiau gali įveikti kartu. Ir pasižada praleisti gyvenimą darant ją laiminga. Marta kad jis visada buvo ir yra jos geriausias draugas, kad net kai buvo atskirai ji žinojo, kad jis skirtas jai. Jis leidžia jai pasijusti labai stipriai wub.gif
Eliotas vėl pas Romaną namie, paima termosą ir dvd, Romanas guli ant žemės nejudėdamas unsure.gif
Džekas padėkoja Alfui kad jie su Kolina padėjo suruošti vestuves. Bet tuo metu, jai pasidaro negera ir ji išgriūna.
Džefas pamato prieplaukoje Nikolę su Eliotu, kaip jis įsodiną ją į motorinę valtį. Džefas prieina, bet Eliotas spėja perspėti Nikolę, kad neišsiduotų. Džefas nori plaukti kartu, bent pasižiūrėti, Eliotas atkalbinėja, bet jis vis tiek įlipa (šaunuolis thumbup.gif ). Eliotas dar pasako, nesakyk, kad neįspėjau.
Džekas mano kad tai jo kaltė, kad Martai dabar blogai, jei nebūtų įkalbinėjęs tuoktis... Alfas sako, kad Marta tekėjo, ne dėl to kad Džekas spaudė, o dėl to, kad myli jį. Alfas mano, kad ji išsikapstys.
Paneria Eliotas ir Nikolė, prieš tai ji žvilgsniu dar parodo į povandeninį šautuvą (ar kaip tą daiktą pavadinti), išneria tik Eliotas, Džefas nusitaiko į Eliotą ir klausia kur Nikolė. O ji tuo tarpu negali išnerti (gal prikabino jai ką sunkaus g.gif ). Bet Eliotas atima tą šautuvą iš Džefo, Džefas neria, o Eliotas pašauna jį į koją unsure.gif Ir pats išmėtęs jų daiktus išplaukia. Džefas randa Nikolę, pabučiuoja ir kiek suprantu kažkiek oro jai įpūčia, bet ji neplaukia viršun unsure.gif
Martai sustoja širdis unsure.gif

Nu ir baigėsi serija unsure.gif
Atsakyti