Įkraunama...
Įkraunama...

Nuostabi meilė Qué Bonito Amor

Sveikos,

Kažkaip nelabai mėgstu tokio tipo serialus kaip šis, bet aną savaitę pradėjau žiūrėti ir užkabino, taigi norėjau paklaust ar yra dar jį žiūrinčių?
Atsakyti
yra...bet tik vėluoju,nes tik kai įkelia tv3 play
Atsakyti
Na as irgi ziuriu per tv3 play si seriala. Visai idomu darosi, kada suzinos tiesa Marija apie Santa...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2014 05 22, 03:10)
Visai idomu darosi, kada suzinos tiesa Marija apie Santa...smile.gif

Įdomu, ar ilgai dar Marija nieko nežinos. g.gif Tiesa, gal galite pasakyti, kaip atsitiko, kad Santosas su Fernandu neišvažiavo į JAV? Mačiau, kad važiuoja ant traukinio, po to, jau grįžta namo į kvartalą. Kas atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2014 05 22, 06:30)
Įdomu, ar ilgai dar Marija nieko nežinos. g.gif  Tiesa, gal galite pasakyti, kaip atsitiko, kad Santosas su Fernandu neišvažiavo į JAV? Mačiau, kad važiuoja ant traukinio, po to, jau grįžta namo į kvartalą. Kas atsitiko?


As ne viska maciau, bet kaip supratau Fernandas suzinojes tiesa apie Santa, liepe palikti Marija ir isvaziuoti is to rajono, nes kitaip pagrasino, kad iduos ji policijai. Tai Santas sutiko. Jis nusprende vaziuoti tuo traukiniu su nelegalais keliaujanciais i Amerika. Nu ir jis jau lipo i ta traukini ir atleke Fernandas, nu ir cia nelabai maciau, bet kaip suprantu Fernandas nenorejo, kad Santas isvaziuotu tuo traukiniu, tai norejo ji sustabdyti, tai jie ten turbut dar kazkiek pavaziavo, pakalbejo ir kazkaip islipo ir grizo.
Atsakyti
Aš ir kai turiu laiko pažiurinėju šį serialą. Gal žinote kokią dainą pasibaigus serijai groja? Labai ji man graži ax.gif
Atsakyti
Kai bunam namie tai isijungus tv3 vis laiks nuo laiko paziuriu. biggrin.gif As maniau, kad labai ne kokia telenovele bus, bet is tikruju visai nieko, o ir dainos grazios.
Gal kas zinot kaip vadinasi daina kur siandien pirmoje serijoje kai atejo dainuot dainavo antra daina ir ja daina kolosas, priedainio pabaiga: ir kas atsitiks tas atsitiks, ispaniskai rasyt nemoku tai lietuviskai isverciau.
Atsakyti
As ir kazkai maniau, kad nekokia telenivele bus, bet visai uzkabino:))
Atsakyti
Gal yra jau kas perziureje i prieki ir zino ar dar ilgai Marija tiesos apie Santa nesuzinos?
Atsakyti
Yra žiūrinčių serialą? Man tai labai patinka, nepraleidžiu serijų, užkabinęs tikrai. smile.gif
Aš feisbuke radau grupę šito serialo, tai ten biškutį į priekį parašyta yra. smile.gif

https://www.facebook...6469562?fref=ts
Atsakyti
As ir ziuriu kiekviena serija, nesitikejau, kad sis serialas taip itrauks. Maniau bus toks kaip visi, bet sis kazkuo skiriasi...smile.gif As taip pat vis uzmetu aki kas vyks toliau smile.gif

Ir dar, cia man vienai ar ir jums, kazkaip labai itikinamai vaidina pagrindiniai aktoriai:)
Atsakyti